Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών Μη Ελαττωματικών Προϊόντων

 

Λόγω της φύσης των ηλεκτρονικών αγορών δεν είναι ασυνήθιστο το φαινόμενο να μην καλύπτονται οι προσδοκίες του τελικού αποδέκτη από το προϊόν της επιλογής του, εξαιτίας της έλλειψης της φυσικής επαφής με το προιόν.

 

Σας παρέχουμε τη δυνατότητα, μέσω  των περιγραφών των οποίων προσφέρουμε στις σελίδες μας η και μεσω τηλεφωνικης επικοινωνίας, να εχετε την πληρέστερη δυνατή αντίληψη για τα προϊόντα που διαθέτουμε μέσω του υπολογιστή σας, γρήγορα και εύκολα. Θέλοντας όμως να καλύψουμε ακόμη περισσότερο τους πελάτες μας, ώστε να αναδείξουμε τα οφέλη της χρήσης του διαδικτύου στις καθημερινές μας αγορές, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων.

 

Παραθέτουμε τους όρους και τους τρόπους επιστροφής μη ελαττωματικών προϊόντων. 
Όροι Επιστροφής 
1. Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες. 
2. Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και το προιόν να βρίσκεται στην αρχική του (εργοστασιακή) κατάσταση.
3. Ο καταναλωτής ευθύνεται για τυχόν μείωση της αξίας του προϊόντος μόνον εάν ο ίδιος προέβη σε κακή χρήση

 

Διαδικασία επιστροφής 
1. Αν βρίσκεστε κοντά σε κάποιo μας κατάστημα, μπορείτε να το επισκεφθείτε  και, αφότου ελεγχθεί η κατάσταση του προϊόντος να γίνει αποδεκτή η επιστροφή 

 

2. Αν παραλαμβάνετε μέσω ΕΛ.ΤΑ η courier.
Σε αυτήν την περίπτωση: α). Συσκευάζετε το προϊόν, ετσι ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή ΄ωστε να μην υπαρχει αβαρία 
β) Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία  ένα σημειωμα στο οποίο μας παραθέτετε τον τρόπο επίλυσης της οικονομικής διαφοράς μας  , εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή. 
γ)Αποστέλλετε το δέμα, μέσω ΕΛ-ΤΑ η currier, από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών. 
Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Θα θέλαμε να επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου. 
Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 210.4178229 ,fax 210412412, είτε μέσω e-mail στο info@e-sotiriou.gr